لوبیا چیتی کیلویی در ایران جایگاه نخست را در بین حبوبات جهان را از آن خود کرد!

تکنولوژی تولید لوبیا کاریوکا برای بهره وری بالا
این چیز جدیدی نیست که رایج ترین غذای سفره های برزیلی معروف “لوبیا و برنج” است.

با این حال، آیا می دانید چه نوع لوبیا مصرف می کنید؟

لوبیا کاریوکا یا لوبیا چیتی؟

این دو نوع لوبیا چیتی کیلویی در سطح ملی ترجیح داده می شود، اما لوبیا کاریوکا یا لوبیا کاریوکینها بیشترین مصرف را دارند.

لوبیا کاریوکا متعلق به گونه Phaseolus vulgaris L. است که فرهنگی است که جایگاه برجسته ای در سناریوی کشاورزی ملی دارد.

در برزیل، لوبیا کاریوکا در سراسر قلمرو ملی، با زمان های مختلف کاشت، بسته به مکان، کشت می شود.

برآوردهای CONAB برای برداشت 2019/20 حاکی از سطح زیر کشت 1.3 میلیون هکتار و تولید 1.9 میلیون تن لوبیا کاریوکا است، در حالی که بهره وری تقریباً 1.5 تن در هکتار است.

اگرچه بهره وری لوبیا کاریوکا در سال های اخیر افزایش یافته است. میانگین ملی هنوز نسبتا پایین است، زیرا مطالعات نشان می دهد که دانه های کاریوکا می تواند تا 4.5 تن در هکتار برسد.

دلیل پایین بودن میانگین تولید بازتاب سطوح مختلف فناوری به کار رفته در مناطق تولیدکننده است. برخلاف محصولات زراعی مانند سویا و ذرت که در هر برداشت محصول جدیدترین فناوری را دریافت می کنند.

بنابراین، چندین مؤسسه تحقیقاتی برای بهبود میانگین تولید در برزیل، روی پیشرفت‌های فناوری سرمایه‌گذاری می‌کنند. در این مورد، بیشتر سرمایه گذاری ها به موضوعاتی از قبیل:

توسعه ارقام پربارتر
ارقام تراریخته با مقاومت در برابر آفات، عوامل بیماری زا و علف کش ها.

لوبیا چیتی کیلویی
مدیریت (خاک، کوددهی، آبیاری…).
بنابراین، بهبود در بهره‌وری و کیفیت دانه‌های کاریوکا تنها زمانی امکان‌پذیر خواهد بود که کشاورزان و متخصصان کشاورزی همه ویژگی‌های مدیریتی و فناوری‌های موجود برای محصول را درک کنند.

ویژگی های لوبیا کاریوکا
لوبیا کاریوکا یک محصول علفی است که از خانواده Fabaceae است که شامل حبوبات می شود.

گونه Phaseolus vulgaris از آمریکای مرکزی و جنوبی سرچشمه می گیرد، عاملی که ما را به داشتن تنوع گسترده ای از رنگ ها، شکل ها و اندازه دانه های لوبیا کاریوکا سوق می دهد.

این ویژگی های بصری است که در بیشتر مواقع ترجیح بازار مصرف را تعیین می کند. و همچنین نمرات تجاری فعلی لوبیا کاریوکا.

به طور کلی می توان گفت که لوبیا کاریوکا شکلی گرد و رنگ بژ با راه راه های قهوه ای دارد.

با توجه به تنوع رنگ های موجود، دستورالعمل هنجاری شماره 12/2008 برخی از استانداردهای کلاس های لوبیا را تغییر داد.

بنابراین، دانه های کاریوکا بخشی از گروه I هستند که آنها را بر اساس رنگ پوشش (فیلم) دانه طبقه بندی می کند:

سفید: حاوی حداقل 97 درصد دانه های سفید است.
سیاه: حاوی حداقل 97 درصد دانه های سیاه است.
رنگ‌ها: نشان دهنده دانه‌های همرنگ است که حداکثر 3% مخلوط سایر کلاس‌ها و 10% مخلوط سایر ارقام کلاس رنگ را می‌پذیرد، به شرطی که رنگ‌های متضاد یا اندازه‌های متفاوت را ارائه دهد.
مخلوط: به حبوباتی اطلاق می شود که مشخصات هیچ یک از طبقات قبلی را ندارد.
لوبیا کاریوکا دارای چرخه رویشی با مدت زمان بین 75 تا 110 روز است. این تفاوت روزها به دلیل مکان و زمانی از سال است که گیاه در آن رشد می کند. کاشت آن در طول سال توزیع می شود.

می توان در نظر گرفت که گونه های لوبیا کاریوکا دارای چرخه متوسط ​​90 روزه هستند، در حالی که واریته های اولیه حدود 75 روز هستند.