تفاوت بین سکلات شونیز و پودر کاکائو فرآوری شده هلندی چیست؟
شکلات کادویی شونیز از دانه های تخمیر شده و برشته شده تولید می شود و دارای طعمی شدید و رنگ روشن است.
به طور طبیعی اسیدی است و pH آن حدود 5.7 است.
پودر کاکائو فرآوری شده هلندی یا قلیایی شده از دانه های تخمیر شده تولید می شود که قبل یا بعد از برشته کردن با یک قلیایی درمان شده اند تا pH پودر کاکائو را به 6.8-7.2 افزایش دهند.
پودر کاکائو فرآوری شده هلندی طعم ملایم تر و کمتر تلخی دارد اما رنگ تیره تری دارد.
اسیدیته بیشتر در پودر کاکائو طبیعی می تواند منجر به تولید محصولات پخته شده با افزایش بیشتر و بافت کمی خشک تر شود.
اما یک تفاوت مهمتر محتوای چربی است. کوکوی فرآوری شده هلندی
یک پودر معمولاً دارای چربی بسیار بیشتری نسبت به پودر کاکائو طبیعی است (می تواند حاوی 24 درصد چربی باشد، در حالی که اکثر پودرهای کاکائو طبیعی بین 10 تا 12 درصد چربی دارند).
چربی طعم و ادراک رطوبت را اضافه می کند. بنابراین در دستور العمل هایی که بیش از 1/2 فنجان پودر کاکائو نیاز دارند، توصیه می کنیم پودر کاکائوی گرانتر هلندی را خریداری کنید.
در کوکیهای شکلاتی ما، پودر کاکائو فرآوریشده هلندی (که در سمت چپ استفاده میشود) یک شیرینی مرطوب و خفیف با طعم شکلاتی نرمتر و اسیدی کمتر تولید میکند، در حالی که پودر کاکائو طبیعی (در سمت راست استفاده میشود) یک کوکی هواتر و خشکتر با میوهای بیشتر تولید میکند. نت های تلخ
چگونه از آن استفاده می کنیم: اونس به اونس، پودر کاکائو بیشتر از هر شکلات دیگری طعم شکلات دارد.
زمانی که می خواهیم طعم شکلات بزرگی داشته باشیم و زمانی که می خواهیم شیرینی آن را کنترل کنیم از آن استفاده می کنیم.
از آنجایی که پودر کاکائو چربی کمتری نسبت به شکلات تخته ای دارد، ما تمایل داریم از آن در دستور العمل هایی استفاده کنیم که قبلاً چربی زیادی دارند، مانند کیک و کلوچه.
از آن در کیک لایهای شکلاتی-کاراملی، کوکیهای شکلاتی و شیرینیهای شکر کاکائویی تعطیلات آسان استفاده کنید.