نخود: چه چیزی مفید است، چگونه انتخاب و ذخیره کنید. و بسیاری چیزهای جالب دیگر، همراه با عکس و فیلم، در مورد این محصول قدیمی، خوشمزه و شگفت آور سالم.
نخود مفید چیست، چگونه آنها را به درستی انتخاب و ذخیره کنید
نخود برای کمر درد را به درستی می توان یکی از قدیمی ترین گیاهانی دانست که بشر به عنوان یک محصول غذایی پرورش داده است.
نخود فرنگی با داشتن بی تکلفی رشک برانگیز و عملکرد خوب، به سرعت ارتش عظیمی از تحسین کنندگان را به دست آورد.
و به لطف ارزش غذایی آن، به سرعت در خارج از دریای مدیترانه، جایی که برای اولین بار رشد کرد، همدردی را به دست آورد.
از زمان های قدیم، نخود فرنگی در روسیه، عمدتاً انواع پوسته دار، رشد می کرد.
اما در جنوب اروپا اولویت به انواع شکر داده می شود.
توجه شایسته از نخود فرنگی در پخت و پز لذت می برد.
طعم شیرین و لطیفی دارد، بافت گوشتی دارد.
نخود سبز کاملا آبدار و خوش طعم است.
نخود فرنگی را می توان به صورت خام و کنسرو شده مصرف کرد. و برای نگهداری بیشتر آن را خشک و منجمد می کنند.
انواع مغز و شکر با طعم شیرین بارزتر متمایز می شوند.
نخود فرنگی به دلیل خواص غذایی عالی و طعم بارز آن به محصول مورد علاقه متخصصان آشپزی تبدیل شده است.
از آن سوپ نخود، کتلت و فرنی نخود عالی درست می کنند.
کنسرو نخود سبز به طور گسترده ای در سالاد استفاده می شود و سالاد معروف اولیویه می تواند به عنوان گواه روشنی بر این امر باشد.
و چه پای های خوشمزه ای با نخود به دست می آید! در روسیه باستان، حتی نان از آرد نخود پخته می شد.
نخود فرنگی دارای مقدار زیادی مواد مغذی و مواد فعال بیولوژیکی است.
علاوه بر این، می توان از آن به عنوان یک عامل درمانی و پیشگیری کننده نیز استفاده کرد. بنابراین، نخود فرنگی مفید چیست؟ چگونه آن را به درستی انتخاب و ذخیره کنیم؟
این چیزی است که ما اکنون در مورد آن صحبت خواهیم کرد.
چه نخود مفیدی است
نخود فرنگی متعلق به سبزی های بهاری است که شاخه های جوان آن همه و همیشه ما را به وجد می آورد. شاید سخت باشد که فردی را پیدا کنید که نخود را دوست نداشته باشد. همه بدون در نظر گرفتن سن و ترجیحات آن را دوست دارند.
نخودفرنگی علاوه بر طعم خاص لطیف، خواص مفید زیادی نیز دارد.
و بالاتر از همه – این “ثروت” پروتئین گیاهی، فیبر و قندهای طبیعی است.
از نظر محتوای پروتئین و کیفیت، نخود فرنگی نسبت به گوشت گاو برتری دارد. این یک و نیم برابر مغذی تر، آسان تر و سریع تر هضم است.